info@locsolok.hu

RólunkCégünk, 2014-ben kezdte el működését, Poko Zöldvarázs Kft. néven. Vállalkozásunk 100%-ban magyar tulajdonú, magyar telephelyű. Kezdetben leginkább szivattyúk és villanymotorok szervizelésével, eladásával foglalkoztunk. Az automata öntözőrendszerek utáni hatalmas igénynek eleget téve, 2015 tavaszán elkezdtük értékesíteni a neves gyártók ezen termékeit, dunaújvárosi üzletünkben. Raktárkészletünk és tudásunk folyamatosan gyarapodott és fejlődik a mai napig is.

Az évek során sikerült több márka termékeit is megismernünk, kipróbálnunk. Lehetőségünk nyílt szebbnél-szebb parkok, gyönyörű kertek, focipályák öntözőrendszereinek tervezésére, kiépítésére. Sokszor segítettünk pusztán csak az anyagszükséglet beszerzésében. Büszkék vagyunk arra, hogy vevőink között tudhatunk, remek öntözőrendszer kiépítésben jártas szakembereket, diplomás kertészeket. Reméljük, hogy közvetlenségünkkel, segítőkészségünkkel, szaktudásunkkal elnyertük bizalmukat, hiszen öröm ezekkel az emberekkel, cégekkel tapasztalatot cserélni.A Poko Zöldvarázs Kft. mindig szívesen látja új partnerek jelentkezését, a több éves szakmai tapasztalattal rendelkezőket és a pályakezdőket egyaránt, akiknek nagy lelkesedéssel igyekszünk átadni tudásunkat, ismeretanyagunkat.

Haladván a korral, úgy döntöttünk, elindítjuk webáruházunkat, immár régóta működő szolgáltatásaink bővítéseként. Reméljük, így további segítséget tudunk nyújtani régi és új partnereinknek, lakossági vásárlóinknak, hogy kényelmesen és egyszerűen beszerezhessék öntözőrendszerükhöz szükséges termékeiket. Dunaújvárosi telephelyünkön található raktár, üzlet, iroda, amely tökéletes egységet alkot ezen feladatok elvégzéséhez.

Termékpalettánkon megtalálhatóak a Hunter, Toro, Rain Bird és a K-Rain automata öntözőrendszerek termékei. De kapható még nálunk: KPE csövek, KPE-idomok, LPE csövek, LPE-idomok, szelepösszekötők, szelepdobozok, csepegtető csövek, csepegtető csőidomok, csepegtető szalagok, csepegtető szalag idomok, műanyag menetes idomok, egyéb öntözési termékek. Ha nem találja meg webáruházunkban amit szeretne, bátran keressen fel minket az info@locsolok.hu e-mail címen és a lehető leghamarabb válaszolunk, igyekszünk segíteni.