info@locsolok.hu

Érzékelők

Az érzékelők csoportjába tartoznak különféle meteorológiai állomások, esőérzékelők, talajnedvesség figyelők, szélérzékelők, fagyveszélyt jelző szerkezetek. Segítségükkel nem kell figyelnünk az időjárás szeszélyes változását, hiszen a vezérlőhöz csatlakoztatva automatikusan leállítja az öntözést, eső, fagy vagy akár nagy erősségű szél esetén. Ezáltal nemcsak a kedvenc növényinket védi, hanem jelentős mennyiségű vizet is spórol nekünk.

A webáruházunkban forgalmazott érzékelők gyártói több tíz éves tapasztalattal rendelkeznek, így bátran állíthatjuk, hogy a minőségük kifogástalan.
Vezetékes és vezeték nélküli érzékelők egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban. A vezeték nélküli érzékelők nagy előnye, hogy szeretett kertünkben bárhová kihelyezhetjük őket, figyelembe véve a vezérlő hatótávolságát. Azonban fontos megjegyeznünk, hogy például az esőérzékelőt célszerű olyan helyre telepíteni, ahol ténylegesen ugyan az a mennyiségű esővíz éri, mint növényeinket. Helyezhetjük háztetőre, ereszcsatornára szerelve, vagy egyéb nyílt terepre. Ellenkező esetben a locsolás elindul, így könnyen túlöntözést érhetünk el. Kivéve, ha rendelkezünk talajnedvesség érzékelővel.:)
Ha bármilyen kérdése merülne fel a webáruházunkban forgalmazott érzékelőkkel kapcsolatban, bátran keresse szakembereinket az info@locsolok.hu e-mail címen és mi készséggel válaszolunk.