info@locsolok.hu

Vezérlőkről

  A vezérlőaz automata öntözőrendszer egyik legfőbb része, úgyis mondhatnánk, az agya. Segítségével kedvenc növényeink locsolását biztosíthatjuk, előre programozott öntözési idővel, a nap bármely szakában. Használatával időt és energiát spórolunk meg, hiszen az öntözést automatikusan indítja el és állítja le. Kora hajnali vagy késő esti locsolást, %-os arányú vízhasználatot, több órás, esetleg csak pár perces öntözést is lehetővé tesz. A gyártók törekedtek a felhasználóbarát programozhatóságra, amit a hozzá tartozó magyar nyelvű használati útmutató is támogat. Ezen felül még segítségünkre lehet az interneten fellelhető számtalan kitűnő leírás. Ezek után már tényleg játszi könnyedséggel kezelheti bárki a kiválasztott vezérlőjét. Mi azt szoktuk javasolni vásárlóinknak, üljenek le és nyugodtan próbálgassák, állítgassák, elrontani nem tudják. Szinte minden vezérlőn található egy "reset" lehetőség, aminek használatával bármikor újra lehet kezdeni a programozást. Szokták mondani, gyakorlat teszi a mestert! :)

     Webáruházunkban mindenki megtalálja a számára legideálisabb vezérlőt. Van, aki márkára esküszik, valaki az egyszerűséget keresi. Jelen korunk  pedig megköveteli a különféle okos vezérlőket, melyek egyre nagyobb teret hódítanak. Nem csoda, hiszen ezeket okostelefonnal, tablettel, számítógéppel a világ bármely szegletéből programozhatjuk, irányíthatjuk. Időjárás állomással, hozzácsatlakoztatott átfolyásmérővel tovább tökéletesíthetjük, pontosíthatjuk rendszerünket és így egy professzionális öntözést biztosíthatunk kedvenc növényeinknek.


     Ha bármilyen kérdése merülne fel a webáruházunkban forgalmazott vezérlőkkel kapcsolatban, bátran keresse szakembereinket az info@locsolok.hu e-mail címen és mi készséggel válaszolunk.

Fontos kiemelnünk, hogy oldalunk folyamatos feltöltés alatt áll!

Igyekszünk termékeinket minél hamarabb feltölteni webáruházunkba, melyek sokasága a raktárunkba csak Rád vár! Ezért, ha nem találsz valamit, kérlek keress minket a info@locsolok.hu e-mail címen és ígérjük mihamarabb válaszolunk.